Beta version 0.1

Газета. Українське юнацтво. Ч. 1.

Зміст документа: 
Зміст: Хто ми такі«; Будуймо на тривких основах; Ми підписуємо, але не віримо; Молодь, вчора, сьогодні, завтра; "Москва сльозам не вірить"; Куди йдемо»; Спогад, Символ віри. 
Автори:
 без автора, Гелетко Ю.   
Організація-видавник:
Вишгородська районна організацій УРП, Молодіжний часопис товариства "Паростки" 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця, Вишгород  
Ключові слова:
 Автокефальна церква, АЕС, Батьківщина, Верховна Рада, Вишгород, Волинь, газета, Галичина, Гелетко Ю., Леонід Кравчук, молодь, Москва, НКВС, НРУ, ОУН, преса, самвидав, "Українська Воля", Українська республіканська партія, Українське юнацтво, УПА, УРП, УРСР, церква, Чорнобиль 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1933 — 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17870/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 30.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар