Beta version 0.1

Видання Спілки Української молоді Буковини "Українська справа", №1

Зміст документа: 
Зміст: 1.Декілька думок з приводу мітингу, де ми зібралися порозмовляти про демократизацію. 2.М.Грушевський. Звичайна схема "руської історії". 3. Чи дане третє« 4.Обмовився. 5.У наших сусідів. 6. Інтерфронт у Молдавії. 7. Як створювався міф про націоналізм. 
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
Спілка української молоді Буковини, Українська Гельсінська Спілка 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 Київ, Чернівці  
Ключові слова:
 Бандера, Буковина, "(Вариантов нет)", В'ячеслав Чорновіл, голодомор, Грушевський, демократія, КДБ, Київ, Литвин, Львів, "Меморіал", мітинг, Молдова, Народний рух України, націоналізм, НРУ, преса, Прибалтика, репресії, Спілка української молоді, Сталін, сталінізм, Стус, Тихий, Українська гельсінська спілка, "Українська справа", "Український вісник", Чернівці 
Спосіб відтворення:
  друк машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
12ст. — 1987 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17867/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 30.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар