Beta version 0.1

Газета "Слово" № 3 від листопада-грудня 1989 року

Зміст документа: 
У документі подаються платформа товариства щодо балотування до Верховної Ради УРСР, заява товариства з приводу прийнятого Верховною Радою УРСР закону про мови, відривки із книги Дзюби Івана - "Інтернаціоналізм чи русифікація", стаття про українську бібліотечну справу та українські пісні. 
Автори:
 Павличко Д., Довгич В., Радчук В.  
Організація-видавник:
Товариство української мови імені Тараса Шевченка 
Дата створення:
листопад-грудень 1990  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 бібліотека, Верховна Рада, Верховна Рада УРСР, газета, Дзюба Іван, Довгич В., закон, заява, інтернаціоналізм, Київ, мова, Павличко Д., пісня, платформа, Радчук В., русифікація, "Самвидав", "Слово", СССР, СССР, Товариство української мови імені Тараса Шевченка, УРСР, УРСР 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1913 — грудень 1989 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17797/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 27.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.2. Національно-культурні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар