Beta version 0.1

Часопис "Світ" Ч. 1 від травня 1990 року

Зміст документа: 
У документі подаються замітки про Чорнобильську катастрофу, статті про потребу відмови від тих галузей господарства що не приносять суспільної користі в СРСР, статті про можливу перебудову СРСР та роль України у цій перебудові, стаття "Нотатки щодо платформи ЦК КПРС", стаття про відокремлення Литви від СРСР, статті "Західні дослідники про голод в Україні", стаття про український націоналізм, стаття про мовне питання в Україні. 
Автори:
 Чемерис В., Колошинський В., Щубленко Ю., без автора   
Організація-видавник:
невідомо, Українська студентська спілка 
Дата створення:
травень 1990  
Місце створення:
 без місця, Київ  
Ключові слова:
 Бідненко Віктор, видання, "Гласність", Горбачов М., Демчук Сергій, замітка, Київ, Колошинський В., КПРС, Литва, Литовченко В., Львів, марксизм, мова, нарис, освіта, ОУН, "Самвидав", "Світ", "Свобода", СРСР, СС "Галичина", стаття, Українська Студентська Спілка, Українська Центральна Рада, УПА, УРСР, ЦК КПРС, часопис, Чемерис В., Чорнобиль, Чорнобиль, Щубленко Ю. 
Спосіб відтворення:
  друк машинопис 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1904 — травень 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17774/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 26.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар