Beta version 0.1

Газета Подільської крайової організації Народного Руху України. №6, 1990р.

Зміст документа: 
Зміст: 1.Колонка редактора. 2.Трагедія в Лисці. 3.Чи потрібні парткоми на зводах« 4. Більшовизм - загроза внутрішня. 5.Міжнаціональні стосунки очима націоналістів. 6.В ім'я Бога чи іменем Його. 7.Національні символи. 8. З Гуренком немає про що балакати… 9. Політичний словник. 10. Часопис. 11.Хмельниччина в цифрах. 
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
Подільська крайова організація Народного Руху України, Товариство Лева 
Дата створення:
1990  
Місце створення:
 Львів, Хмельницький  
Ключові слова:
 більшовики, Верховна Рада, вибори, Гельсінська Спілка, Гетьманчук, Гуренко, Європа, колгосп, Лисець, Львів, Михайло Косів, народний рух, націоналісти, НРУ, парткоми, Поділля, "Поступ", преса, "Пробудження", Товариство Лева, Хмельницький, Хмельниччина, церква, Чорнобиль, Чорновіл 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1989 — 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17696/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 23.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар