Beta version 0.1

На сполох.№4 ( Видання народного РУХу України в м. Харкові)

Зміст документа: 
Зміст видання:1) Бути чи не бути«;2) Емоційний репортаж;3) Анатолій Кіндратенко; 4) Зловився на брехні або спростування дезінформації;5) Програма Народного Руху за перебудову;6) Якщо немає совісті. 
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
Львівська обласна організація СНУМ, Народний Ркх України в м. Харків 
Дата створення:
вересень 1989  
Місце створення:
 Львів, Харків  
Ключові слова:
 Азербайджан, Бандера, Верховна Рада, вибори, гітлерівська Нмеччина, Грищук, Кишенев, Конєв, Куценко, Литва, "Молода Україна", На сполох, народний рух, НРУ, ОУН, перебудова, преса, Рібентроп-Молотов, рух, самвидав, СНУМ, Сталін, УВО, УГС, УПА, хмара, Чорновіл, Шухевич 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
Вересень 1989 — Вересень 1989 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17514/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 17.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.2. Національно-культурні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар