Beta version 0.1

Видання Дніпропетровської регіональної організації Народного руху України "Жорна" (№2) за листопад 1989 року

Зміст документа: 
У документі обубліковані такі статті:З Народженням Рух!; Черга на пенсію;Витяги зі статуту Руху; Радіація в місті; Як Боротися з Рухом«; Чи є неформали в КДБ»; Горжусь Ватченком;про відставку Приймака ;Воїнам-афганцям;За що не люблять Конєва» 
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
Дніпропетровська регіональна організація народного руху України, Інформаційний центр РУХу 
Дата створення:
листопад 1989  
Місце створення:
 Київ, Дніпропетровськ  
Ключові слова:
 авганці, Вінничина, Волинь, Гудима Олександр, Дніпропетровськ, Дубно, Експрес новини, Жорна, Івашков Володимир, КДБ, Київщина, Комісарук Петро, Коптенко Олексанлр, Кулага М., Кулик Б, Кунцевич Микола, Латвія, Луценко Олександр, Мазанов Володимир, митрополит, Приймак, радіація, Сахаров Г., Сокульський І., Солоненко Іван, США, Таллінн, Фесенко Богдан, Фредекінд А., Чернігівщина, Щербицький Володимир, Щулик І., 1989, 1990 
Спосіб відтворення:
  друк малюнок 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
вересень 1989 — листопад 1989 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17325/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 14.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар