Beta version 0.1

Газета Кіровоградської Координаційної Ради Руху "Думка" №3 (9)

Зміст документа: 
У статті "Кіровоградщина прободжується!Невже«"міститься звернення до комуністів області про справи партії. У колонці Тиждень пам`ять закликають кіровоградців вшанувати памёять загиблих під час Голодомору 1932-33 рр.Стаття "Незакінчена історія" розповідає про справи української сільськогосподарської академії та її ректора Г.Юрчишина.У статті "Відкритий лист В.Мостового" автор ,колишній в`язень каральної психіатрії, звертаєтсья до юриста А.І.Лукьянова. Стаття автора В. Кобзаря "Головний повстанець України" розповіда.ться про життя та діяльність Нестора Махна. У рубриці "Нам пишуть" вірш "Афганистанцам", інформація про мітинг у Світловодську. 
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
Кіровоградська Координаційна Рада Народного Руху України, Кіровоградська Координаційна Рада Руху 
Дата створення:
лютий 1990  
Місце створення:
 Кіровоград  
Ключові слова:
 газета, Гончар Олесь, Давидов В., Дзюба Іван, Київський політехнійчний інститут, Кіровоград, Кобзар В., координаційна рада, Махно Нестор, мітинг, Мостовий В., народний рух, "Оновлення", "Перевесло", установчий з'їзд, Юрчишин Г., Якименко О., 1989, 1990 
Спосіб відтворення:
  малюнок друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Російська; Українська; 
Крайні дати:
1976 — 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17306/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 14.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар