Beta version 0.1

Газета Кіровоградської Координаційної Ради Руху "Думка" №3

Зміст документа: 
У статті "Шукати істину разом"йдеться про пленум обкому компартії з порядком денним "Про громадсько- політичну"в області та завдання по поглибленню перебудови партійної системи , на якому виникла дискусія щодо позитивних та негативних сторін Народного Руху. У статті "Хто гальмує перебудову " міститься уривки з промови Горбачова. У колонці "Обласна справедливість" описується про цес проходження перебдови в Україні. Стаття "На зборох у філармонії"розповідає про збори громадскості для підведення підсумків проведення проектів законів про вибори та про мови. Далі розміщені листи читачів: "Кіровоградська дивина","Урок "Демократії","А завтра«","Бунт"на Музпеді" 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Кіровоградська Координаційна Рада Руху 
Дата створення:
жовтень 1989  
Місце створення:
 Кіровоград  
Ключові слова:
 Богун І., Гавриленко С., газета, Кіровоград, Комсомольська правда, конституція, координаційна рада, Крок А., Мартинюк В., мітинг, народний рух, Олександрія, перебудова, пленум, рада руху, Савідов А., Самілик М.Г., соборність, СРСР, Центральна Рада, членство, 1989, 1990 
Спосіб відтворення:
  друк малюнок 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
вересень 1989 — жовтень 1989 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17305/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 14.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар