Beta version 0.1

Газета Кіровоградської Координаційної Ради Руху "Думка" №2 (8)

Зміст документа: 
У статті опублікована карикатура про вибори у депутати Кіровоградської міської ради єдиного кандидати Г.Т.Костроміна. Далі міститься уривок "Тепло і сердечно" з виступу на пленумі ЦК компартії України восени 1989 р. М.Г.Самілика. Далі йдеться про відзначення Дня соборності Кіровоградськими рухівцями. у газеті також опублікована відозва до виборців Голованівського району. У статті "кому ми Служимо«"розповідається про конфеоенцію обласної організації Спілки журналістів України із скороченим виступом учаника Руху В.Боднаря. У статті "Велика мрія та її втілення"автора С.Пальоного описуються його роздуми щодо влади, її ідей.Також обублікована скарга Р.Ісайкіної, яку за висловлення своєї думки звільнили з роботи. 
Автори:
 В. Боднар, В. Кіндратенко, С. Пальоний, без автора   
Організація-видавник:
Агенство "Доля", Кіровоградська Координаційна Рада Руху 
Дата створення:
лютий 1990  
Місце створення:
 без місця, Кіровоград  
Ключові слова:
 Антирух, Брежнев, В.Боднар, вибори, Володимир Кобзар, газета, Горбачев, Г.Т.Косторомін, День соборності, Дуля, КГБ, Кіровоград, колгосп, координаційна рада, М.Самілик, народний рух, Ржевский, Р.Ісайкіна, сатиричний вісник, С.Пальоний, спілка журналістів, СССР, Сталін, 1990 
Спосіб відтворення:
  друк малюнок 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Російська; Українська; 
Крайні дати:
січень 1990 — лютий 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17304/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 14.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар