Beta version 0.1

Часопис "Досвітні вогні" № 8 від грудня 1990 року

Зміст документа: 
У документі подаються стаття про полковника МВД СССР Григор'єва І., стаття про Крим, замітка про Мазепу Івана, звернення депутатів УРС до українців, замітка про Петлюру Симона, літературні твори, пісні, замітки та новини. 
Автори:
 невідомо  
Організація-видавник:
НРУ 
Дата створення:
грудень 1990  
Місце створення:
 Київ  
Ключові слова:
 армія, видання, Григор'єв І., депутат, "Досвітні вогні", замітка, звернення, Київ, комуніст, Крим, Кубань, література, Львів, Львівський громадянський комітет за відродження національної армії, Мазепа Іван, МВД, МВД СССР, новини, НРУ, Петлюра Симон, пісня, полковник, "Самвидав", союзний договір, СССР, статут, УРП, УРСР, часопис 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1709 — грудень 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17300/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 14.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар