Beta version 0.1

Видання УГКЦ - "Добрий пастир" від 1990 року

Зміст документа: 
У документі подаються великодне привітання українцям від єпископів Софрона та Іринея, стаття з історії релігії на території України від часів Київської Русі, стаття "Артикули Берестейського собору", невиголошена промова Лесіва Ярослава на перезахороненні Стуса В., Литвина Ю., Тихого О., вірші та молитви. 
Автори:
 Лесів Ярослав, Когутяк Марта, єпископ Іриней, Куземко Марія, Гевко Ярослав   
Організація-видавник:
"Меморіал", УГКЦ 
Дата створення:
1990  
Місце створення:
 Івано-Франківськ, Тернопіль  
Ключові слова:
 артикул, Берестейський собор, видання, вірш, газета, Гевко Ярослав, "Дзвін", Дмитерко Софрон, "Добрий пастир", єпископ, єпископ Іриней, ЗУНР, Івано-Франківськ", історія релігії, КГБ, КГБ СССР, Когутяк Марта, Куземко Марія, Лесів Ярослав, Литвин Ю., "Меморіал", молитва, номенклатура, оголошення, панахида, перезахоронення, промова, "Самвидав", СССР, стаття, стенограма, Стус В., Тернопіль, Тихий О., УГКЦ, УСС 
Спосіб відтворення:
  циклостиль машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1000 — 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17275/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 13.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.2. Національно-культурні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар