Beta version 0.1

Вісник "Дике поле" № 2 від вересня 1990 року

Зміст документа: 
У документі подаються стаття про суспільну праці в СССР, резолюція місцевих комітетів громадян України в м. Краснокутськ за 19.08.1990, біблійні тексти, замітка про Василя Барладяну, статистична інформація про життю робітників в СССР, стаття про перебудову СССР на федералістичну державу, заява місцевих комітетів громадян України в м. Краснокутськ щодо виплати заборгованостей працівникам, відкриті листи членів комітетів до органів радянської влади, вірші та новини. 
Автори:
 Цибеного Валерій, Кравченко Любов, Куземко Марія, Гевко Ярослав   
Організація-видавник:
Генеральна Консультативна Рада Слобожанських Комітетів Громадян України, "Меморіал" 
Дата створення:
вересень 1990  
Місце створення:
 Тернопіль, Краснокутськ  
Ключові слова:
 Барладяну Василь, Біблія, видання, вірш, вісник, газета, Гевко Ярослав, Генеральна Консультативна Рада Слобожанських Комітетів Громадян України, герб, гімн, "Дзвін", "Дике поле", заборгованість, заклик, замітка, Зарудний Андрій, заява, Каплоух Іван, Кравченко Любов, Краснокутськ, Куземко Марія, лист, "Меморіал", Монастирська Ніна, некролог, новини, прапор, праця, резолюція, робітник, "Самвидав", СССР, статистика, стаття, Тернопіль, Тризуб, УРСР, федерація, фейлетон, Харків, Цибеного Валерій 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1014 — вересень 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17274/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 13.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар