Beta version 0.1

Газета Тернопільського "Меморіалу" "Дзвін" № 3 (6) від березня 1990 року

Зміст документа: 
У документі подаються гімн України, замітка про Тараса Шевченка, стаття про українську літературу в часи рядянської влади, стаття про репресії українського народу з боку радянської влади, платформа УГВР, список ув'язнених та розстріляних жителів Тернополя НКВД на 1941. 
Автори:
 без автора, Куземко Марія, Гевко Ярослав   
Організація-видавник:
"Меморіал", невідомо 
Дата створення:
березень 1990  
Місце створення:
 Тернопіль, Київ  
Ключові слова:
 видання, вірш, газета, Гевко Ярослав, гімн, "Дзвін", журнал, замітка, історичний календар, КГБ, КГБ СССР, Київ, Куземко Марія, література, Львів, Мазепа Іван, "Меморіал", НКВД, НКВД СССР, НРУ, "Перебудова", поема, репресії, розстріл, "Самвидав", список, СССР, стаття, Стус Василь, Сюсюра В., Тернопіль, УГВР, УГС, УРСР, Хома Северин, Чорновіл В. 
Спосіб відтворення:
  машинопис циклостиль 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Російська; Українська; 
Крайні дати:
1886 — березень 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17270/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 13.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар