Beta version 0.1

Газета Тернопільського "Меморіалу" "Дзвін" № 1 від липня 1989 року

Зміст документа: 
У документі подаються стаття про створення газети "Дзвін", стаття "Демократизація чи неосталінізм", стаття про роботу організації "Меморіал", резолюція "Меморіалу" та стаття про мітинг в Тернополі. 
Автори:
 без автора, Куземко Марія, Гевко Ярослав   
Організація-видавник:
"Меморіал", УРП 
Дата створення:
липень 1989  
Місце створення:
 Тернопіль, Миколаїв  
Ключові слова:
 "Time", видання, газета, Гевко Ярослав, Горбачов Михайло, Горбачова Раїса, "Дайджест", демократія, "Дзвін", додаток, журнал, КГБ, КГД СССР, Куземко Марія, "Меморіал", Микоїв, мітинг, Неосталінізм, огляд, преса, резолюція, "Самвидав", "Советские ведомости", СССР, стаття, Тернопіль, УРП, "Чорноморія" 
Спосіб відтворення:
  машинопис друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Російська; Українська; 
Крайні дати:
07.07.1940 — липень 1989 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17266/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 13.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.3. Громадсько-політичні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар