Beta version 0.1

"Відсіч" - послання братства тверезості "Відсіч". № 5, березень 1990.

Зміст документа: 
Газета "Відсіч" братства тверезості "Відсіч". № 5, березень 1990. Витяг з передвиборчої платформи „кандидата Тверезості” у депутати Львівської міської Ради Василюка Олександра Антоновича, звернення Львівської обласної ради Українського добровільного товариства боротьби за тверезість до виборців, всіх прихільників здорового, тверезого способу життя, тематичні цитати про тверезість Софії Парфанович, тематична поезія С. П., поради тим, хто хоче кинути палити, факти про шкідливість алкоголю.  
Автори:
 Василюк Олександр, Лаба Василь  
Організація-видавник:
Братство тверезості "Відсіч" 
Дата створення:
Березень 1990  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Василюк Олександр, вибори, "Відродження", "Відсіч", Кіртен Петро, Львів, міська рада, Парфанович Софія, С.П., Україна, Українське добровільне товариство боротьби за тверезість 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1935 — 1937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17073/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 3.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.2. Національно-культурні організації (з кінця 1980-х до 1991 р.), 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар