Beta version 0.1

"Бюлетень Громадського комітету захисту Івана Макара" - видання Української Гельсінської Спілки та Громадського комітету захисту Івана Макара. № 1, 20 серпня 1988.

Зміст документа: 
Видання Української Гельсінської Спілки та Громадського комітету захисту Івана Макара. № 1, 20 серпня 1988. Тексти виступів Івана Макара на мітингах у Львові, заява Михайла Гориня прокуророві Львівської області на арешт Івана Макара, звернення Громадського комітету захисту Івана Макара до Михайла Горбачова, телеграма Івана Макара та Ірини Калинець до Михайла Горбачова, заява-протест Івана Макара про затримання, повідомлення про арешт Івана Макара в обласній офіційній пресі та його відповіді до редакцій, повідомлення про створення Громадського комітету захисту Івана Макара, протокол обшуку Івана Макара, заява Української Асоціації Незалежної Творчої інтелігенції, тематичний допис та заява Вячеслава Чорновола до прокуратури Львівської області, штрихи до автобіографії Івана Макара.  
Автори:
 без автора   
Організація-видавник:
Громадський комітет захисту Івана Макара, Українська Гельсінська Спілка 
Дата створення:
20.08.1988  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 арешт, "Бюлетень Громадського комітету захисту Івана Макара", Горбачов Михайло, Горинь Богдан, Горинь Михайло, Громадський комітет захисту Івана Макара, затримання, Калинець Ірина, Львів, Макар Іван, мітинг, неформальне видання., перебудова, репресії, самвидав, Україна, Українська асоціація незалежної творчої інтелігенції, Українська гельсінська спілка, Хмара Степан, Чорновіл Вячеслав, Шевченко Олесь, Яворівський Володимир 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1957 — 1988 
Примітки:
В текстах - рукописні правки, що потребують ідентифікації. 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17037/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 1.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар