Beta version 0.1

"Братство" - видання Студентського Братства. № 2, жовтень 1989.

Зміст документа: 
Газета Студентського Братства. № 2, жовтень 1989. Побиття міліцією мирних демонстрантів 1 жовтня у Львові, біографічна розвідка про Валерія Марченка та його лист до матері, звернення оргкомітету З’їзду студентських організацій України до студентів України, студенти Львівського лісотехнічного інституту на міському провладному мітингу, становлення і перспективи Студентського Братства Львівської Політехніки, проблеми багатопартійності, допис Сергія Проскурні про провокації під час фестивалю "Червона Рута", діяльність Студентського Братства у вересні та жовтні 1989.  
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Студентське Братство. 
Дата створення:
жовтень 1989  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 багатопартійність, "Братство", газета, звернення, з'їзд, ЗМОП, Івасюк Володимир, Київ, Львів, Львівська Політехніка, Львівський державний університет, Львівський лісотехнічний інститут, Марченко Валерій, міліція, мітинг, неформальне видання., перебудова, побиття, провокація, Проскурня Сергій, Радич Андрій, самвидав, Смужаниця Ніна, СНУМ, страйк, страйковий комітет, Студентське братство, Товариство Лева, Україна, фестиваль, "Червона рута" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1776 — 1989 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17019/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 1.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар