Beta version 0.1

"Бориспільський Дзвін" - незалежна газета Бориспільщини, батьківщини П. П. Чубинського. № 1, лютий 1990.

Зміст документа: 
Незалежна газета. № 1, лютий 1990. Звернення Олеся Гончара, Дмитра Павличка, Івана Драча, Володимира Яворівського та ін. до мешканців Бориспільщини на підтримку кандидата в народні депутати Валентини Стрілько, екологічні проблеми краю, програмові засади Народного Руху України, фрагмент виступу Сергія Конєва на засіданні Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної Республіки про місце України в економіці Союзу Радянських Соціалістичних Республік, дописи Наталії Копан стосовно утисків робітників і Миколи Кравця про передвиборчу боротьбу у Бортничах під Києвом, критика статті 6-ї Конституції Союзу Радянських Соціалістичних Республік, пільги функцірнерам Комуністичної Партії Радянського Союзу, офіційна реєстрація Статуту Народного Руху України за перебудову, пожертви на видання та упорядкування поховань і ушанування пам’яті жертв голодомору на Книшовому кладовищі в Борисполі. 
Автори:
 без автора    
Організація-видавник:
"Меморіал", Народний рух України, Товариство української мови ім. Тараса Шевченка. 
Дата створення:
лютий 1990  
Місце створення:
 Бориспіль  
Ключові слова:
 Бориспіль, "Бориспільський Дзвін", Бортничі, Верховна Рада, вибори, газета, голодомор, Гончар Олесь, депутат народний, Драч Іван, економіка, Київ, Конєв Сергій, конституція, Копан Наталія, Кравець Микола, Народний рух України за перебудову, неформальне видання., Павличко Дмитро, самвидав, СРСР, статут, Стрілько Валентина, Україна, УРСР, Яворівський Володимир 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1933 — 1990 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/17015/
Архіви та колекції:
 СмолоскипФ. 1. Неформальна пресаТ. 1.
Розділи:
 Самвидав та неформальна преса, 5.4. Самвидав, 6.4. Неформальна преса
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар