Beta version 0.1

Журнал українського Пласту - "Молоде життя" Ч. 1 від січня 1949 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірші, колядки та літературні твори, стаття про участь австрійських пластунів в скаутському таборі в Швейцарії, стаття про історію Харкова, стаття про скаутський рух Ліхтенштейну, стаття із листами пластунок, стаття про будівництво літаків, некролог Іваненка Михайла. 
Автори:
 Фіголь Атанас  
Організація-видавник:
Українське крайове товариство охорони дітей та опіки над молоддю 
Дата створення:
січень 1949  
Місце створення:
 Аугсбург  
Ключові слова:
 Австрія, Бібліотека Наукового товариства імені Шевченка, видання, вірш, Іваненко Михайло, Ісаїв Й., лист, літак, література, Ліхтенштейн, Львів, "Молоде життя", некролог, новини, Пласт, скаути, Українське крайове товариство охорони дітей та опіки над молоддю, Фіголь Атаназій, Харків, часопис, Швейцарія 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
XVII ст. н.е. — січень 1949 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/15873/
Архіви та колекції:
 БТСПФ. 1."М.Ж."1949
Розділи:
 Пластовий журнал "Молоде життя" 1921 – 1959 рр., 3.3.3.3. «Пласт», 9.14.1. Пласт (український скавтинг)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар