Beta version 0.1

Журнал українського Пласту - "Молоде життя" Ч. 9 (67) від 30.10.1929 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірші та ліатурні твори, стаття про "Листопадову революцію" 1918 у Львові, замітка про маскування, статті про летунство та бокс, замітка про виховання молоді Індії та Пластові новини та рішення. 
Автори:
 Ісаїв Й.  
Організація-видавник:
Українське крайове товариство охорони дітей та опіки над молоддю 
Дата створення:
25.10.1929  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Бібліотека Наукового товариства імені Шевченка, бокс, "Буй-Тур", видання, виховання, вірш, Вітушинський Іван, "Є. Жар", Жарський Едвард - "Є. Жар", Жарський Едвард - "Є. Жар", Індія, Ісаїв Й., Карпинець Ярослав, Карпинець Ярослав - "Циган", летунство, "листопадова революція", література, Львів, маскування, "Молоде життя", молодь, новини, Пеленський Євген-Юлій - "Буй-Тур", Пеленський Євген-Юлій - "Буй-Тур", Пласт, Тисовський Олександер - "Дрот", Тисовський Олександер - "Дрот", Тисовський Олександер - "Дрот", Українське крайове товариство охорони дітей та опіки над молоддю, "Циган", часопис 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1782 — 25.10.1929 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/15864/
Архіви та колекції:
 ЛННБНСФ. 1. Відділ Україніки"М.Ж."1929
Розділи:
 Пластовий журнал "Молоде життя" 1921 – 1959 рр., 3.3.3.3. «Пласт», 3.3.5.1. Преса пластових (скаутських) організацій
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар