Beta version 0.1

Докладная записка Ковальчука к Игнатьеву об причинах ухода в бандоуновское подполье националистического элемента из числа молодежи

Зміст документа: 
Доповідна записка Ковальчука до Ігнатьєва про причини вступу в бандоунівське підпілля націоналістичного елементу із числа молоді. Ковальчук. У документі йдеться про усіпішну роботу на території ЗУЗ органів МГБ по ліквідації підпілля ОУН, про завдання ОУН від 1949 про поповнення своїх рядів молоддю (її вишкіл та поставлені перед нею завдання), про викриття та ліквідацію оунівських організацій органами МГБ та перехід людей на нелегальне положення в ОУН із 1950-1951. Також, подаються уривки із оунівських документів та деякі імена членів ОУН із короткою біографією. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Бандера Степан, "Дажбог", доповідна записка, Ігнатьєв, Ковальчук, МГБ, МГБ УССР, молодь, ОУН, УССР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1933 — 1951 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/15601/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 27.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар