Beta version 0.1

Справка об фактах проникновения оуновцев в комсомол и учебные заведения в западных областях Украины от 6 апреля 1949 года

Зміст документа: 
Довідка про факти проникнення оунівців в комсомол та навчальні заклади в західних областях України від 6 квітня 1949 року. Поперека. У документі йдеться про проникнення оунівців в комсомол та навчальні заклади в західних областях України протягом 1947-1949 (їх діяльність, видання листівок тощо). Також, йдеться про ліквідацію чи арешти оунівських організацій чи оунівців (подаються їх імена та коротка біографія) на території ЗУЗ та наводяться уривки із свідчень Оунівців. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 довідка, ЗУЗ, Київ, МГБ, МГБ УССР, ОУН, Поперека, УССР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
1927 — 06.04.1949 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/15596/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 27.
Розділи:
 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар