Beta version 0.1

Студійно-інформативне видання СБ про большевицькі органи поліції

Зміст документа: 
У документі йдеться про різні органи більшовицької поліції, починаючи від утворення ЧК, ГПУ, ОГПУ, НКВД, УГБ, МВД, МГБ та їх методи роботи, йдеться про більшовицьку агентуру (основні напрямки роботи, легенди тощо). Також, у документі подаються шість схем горизонтальної та вертикальної побудови органів МВД, МГБ УССР та СССР. У додатку до документа подаються подається термінологія, що використовується органами радянської влади( агентурна справа, особова справа тощо), подаються зразки укладання анкет, списків, рапортів, планів, постанов, агентурних донесень,актів підписок, протоколів затримання, обшуку та допитів та інших нормативних документі органів радянської влади. 
Автори:
 Р-31  
Організація-видавник:
СБ 
Дата створення:
січень 1948  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 агентура, більшовики, видання, ГПУ, додаток, МВД, МГБ, НКВД, ОГПУ, ОУН, Р-31, СБ, СССР, УГБ, УПА, УССР, ЧА, ЧК 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  видання та рукописи, плани та схеми 
Мова документа:
  Російська; Українська; 
Крайні дати:
1921 — січень 1948 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/13009/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 21.
Розділи:
 4.2.7. Служба безпеки ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар