Beta version 0.1

Літопис УПА Ч. 3 від 1951 року

Зміст документа: 
У літописі подаються повідомлення про смерть "Чупринки Тараса", накази про підвищення у ступенях упівців, стаття З.М. "Поїздом через Львів", стаття Терлецького В. "Повстанська відплата" про події 1944, уривки із спогадів, спогади про бої відділів "Гайдая" та "Чорноморця", стаття "Явора" та Ілинської О., тощо. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Видання ВО "Буг" - УПА-"Захід" 
Дата створення:
1951  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 видання, вірш, ВО "Буг", "Гайдай", "Горинь", З.М., Ілинська О., літопис УПА, Л.Р., Львів, "Марта Гай", наказ, ОУН, повідомлення, "Рома", "Р-та", стаття, Терлецький В., "Тур", УГВР, УПА, УПА - "Захід", "Х.", "Чорноморець", Шухевич Роман, Шухевич Роман - "Тарас Чупринка", "Явір" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  видання та рукописи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1907 — 1951 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/12245/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 48.
Розділи:
 4.4.5.2.2. Воєнна округа 2 «Буг», 4.4.7. Видання УПА
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар