Beta version 0.1

«Наказ Ч. 131/39 всім районовим, кошовим і провідникам відділів Організації Народної Оборони «Карпатська Січ» Іршавської Січової Округи». Виданий Окружною командою «Карпатської Січі» в Іршаві 22. 02. 1939 р.

Зміст документа: 
Наказ Ч. 131/39 всім районним, кошовим і провідникам відділів Організації Народної Оборони «Карпатська Січ» Іршавської Січової Округи» не пізніше ніж до 15 березня 1939р подати окружній команді ОНОКС точний список свої членів в друкованому вигляді, прибути до окружної команди ОНОКС січовикам які не склали присягу, подати точний звіт своїх матеріальних засобів (каса, домівка, кількість зброї та членів які мають військову форму), також всім січовикам які мають військове звання наказується звернутись для підтвердження своїх звань в Організацією народної оборони Карпатської Русі в наказі також наголошується дотримання організаційної дисципліни 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Організація народної оборони "Карпатська Січ" 
Дата створення:
22.02.1939  
Місце створення:
 Іршава  
Ключові слова:
 Іршава, Карпатська Січ, народна оборона, Окружна команда, ОНОКС, організація, Хуст 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  офіційні документи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
22.02.1939 — 15.03.1939 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/12170/
Архіви та колекції:
 АУСБУ (Закарпаття)Ф.5.Спр. 159
Розділи:
 4.1.2. Організація національної оборони Карпатської січі
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар