Beta version 0.1

Маніфест уряду Підкарпатської Русі «Український народе Підкарпаття!» від 10. 11. 1938 р.

Зміст документа: 
Маніфест до Українського народу Підкарпаття . Повідомляє про перенесення столиці в м. Хуст . Повідомляє про визнання непорушними нові кордони Підкарпатської Держави такими країнами , як Німеччина, Англія, Італія та Франція , а Польща та Мадярщина визнали їх та гарантують перед великими державами невтручання до внутрішніх справ Підкарпатської Держави, Повідомляє про перші кроки Центральної Української народної Ради для народу Підкарпаття Заклик до підтримки всіх верств громадян у побудові Підкарпатської Держави. 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Перша Українська Центральна Народна рада 
Дата створення:
10.11.1938  
Місце створення:
 Хуст  
Ключові слова:
 Волошин Августин, Карпатська Україна, маніфест, Підкарпатська Русь, Підкарпаття, «Український народе Підкарпаття!», уряд, Хуст, Центральна Українська Народна Рада 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  офіційні документи 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/12162/
Архіви та колекції:
 АУСБУ (Закарпаття)Ф.5.Спр. 1380
Розділи:
 4.1.1. Документи органів влади Карпатської України
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар