Beta version 0.1

Переклад листа невідомих, уповноважених урядом Карпатської України на ведення переговорів з угорським урядом, на адресу державного секретаря МЗС Угорщини Тібора Патакі. 12 червня 1939 р

Зміст документа: 
Лист прохання про амністію для громадян місцевих в тому числі які були членами січ гвардії , і громадян які емігрували щоб вони могли повернутись на своє місце роботи. Також прохання про звільнення з тюрем і концтаборів всіх українців русинів . Прохання про ліквідацію воєнної адміністрації на території Закарпатської України, про дозвіл розмовляти українською мовою, прохання ,щоб всі члени організації Сент Базіл повернулись до своїх монастирів, прохання про збереження життя Волошина Августина 
Автори:
 без автора  
Організація-видавник:
Уповноважені урядом Карпатської України 
Дата створення:
12.06.1939  
Місце створення:
 Будапешт  
Ключові слова:
 Будапешт, Волошин Августин, Закарпатська Україна, лист, Патокі Тібар, Сент Базіл, Угорщина 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  кореспонденція 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/12158/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 928.
Розділи:
 4.1.1. Документи органів влади Карпатської України, 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар