Beta version 0.1

Фрагмент письма к руководителю краевого "провода" ОУН "Запад-Карпаты" - "Шелесту" с рекомендациями к организационной и пропагандистской деятельности ОУН от 20.09.1948 года (переклад)

Зміст документа: 
Фрагмент листа до керівника крайового "проводу" ОУН "Захід-Карпати" - "Шелеста" із рекомендаціями щодо організаційної та пропагандистської діяльності ОУН від 20.09.1948 року. Бездетко. У листі подаються звіти щодо фінансових питань, питань зв'язку, взаємовідносин оунівців, відомості щодо тактичної діяльності ОУН, надсилаються звернення "проводу" ОУН та УГВР та інші документи та даються рекомендації щодо їх розповсюдження, наводяться кадрові втрати ОУН станом на 1948. 
Автори:
 Бездетко  
Організація-видавник:
УМГБ 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Бездетко, ГК, лист, "Одеса", ОУН, "провід", "Скоб", Станіславська область, УГВР, УМГБ, УПА - "Захід-Карпати", "Шелест", Шпак" 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  кореспонденція 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
29.08.1948 — 14.04.1949 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11848/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 18.
Розділи:
 Документи про конспірацію та шифри ОУН в 40-50рр., 4.2.5. Документи територіальних структур ОУН (б), 4.7. Особисті документи та кореспонденція учасників визвольного руху
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар