Beta version 0.1

Письмо "Владана" к "К-32" от октября 1948 года (переклад)

Зміст документа: 
Лист "Владана" до "К-32" від жовтня 1948 року. Биховец. У листі даються рекомендації щодо боротьби ОУН із інтенсифікацією створення колгоспів радянською владою на території України (видання пропагандистських листівок, забезпечення літературою членів організації). Також, ідеться про можливе виселення українського населення на Сибір в 1948, тому даються рекомендації щодо діяльності на випадок правдивості такої інформації (максимальне збільшення друкувальної техніки референтами пропаганди, друк максимальної кількості листівок на цю тему, проведення роз’яснювальної роботи, після виселення зібрати усі статистичні дані про кількість виселених). також, даються рекомендації щодо діяльності референтів пропаганди. 
Автори:
 Биховец  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
грудень 1948  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 Биховец, "Владан", колгосп, "К-32", лист, МГБ, МГБ УССР, пропаганда, референтура, Сибір, УССР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
жовтень 1948 — грудень 1948 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11839/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 18.
Розділи:
 Документи про конспірацію та шифри ОУН в 40-50рр., 4.2.5. Документи територіальних структур ОУН (б)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар