Beta version 0.1

Учебные материалы ОУН об конспирационной работе к сведению всех членов и организационных ячеек от 26.05.1948 года (переклад)

Зміст документа: 
Вишкільні матеріали ОУН про конспіраційну роботу до уваги всіх членів та організаційних осередків від 26.05.1948 року. У документі йдеться про основні конспіративні правили, яких мають дотримуватись усі члени ОУН (подаються теми на, які не мають права говорити між собою члени ОУН та організаційні ланки, подаються теми на які варто та не варто говорити із місцевим населенням, теми про, які можна та не можна писати, про комплектацію оунівських архівів, організацію зустрічей, бункери та та про міри покарання членів організації. 
Автори:
 Пушкин  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
26.05.1948  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 бункер, вишкільні матеріали, конспірація, МГБ, МГБ УССР, ОУН, Пушкин, СБ, УПА, УССР 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11745/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 17.
Розділи:
 Документи про конспірацію та шифри ОУН в 40-50рр., 4.2.4. Вишкільні матеріали ОУН (б), 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар