Beta version 0.1

Учебные материалы ОУН об конспирации (переклад)

Зміст документа: 
Вишкільні матеріали ОУН про конспірацію. Лукашенко. У документі йдеться про організацію конспіративної роботи членів ОУН (подається визначення терміну "конспірація", йде про конспірацію в побуті на роботі, подаються рекомендації що до псевд та кличок, йдеться про взаємостосунки між керівником та підлеглими, настанови що до вербування членів, рекомендації що до зустрічей оунівців, рекомендації що до конспірації під час розмов та у поведінці, рекомендації що до створення алібі). Також, у документі йдеться про перевезення та переховування оунівців чи інших матеріалів, про використання різновидів шифрів та кодів, про поведінку члена ОУН при обшуку, слідстві чи на суді. 
Автори:
 нерозбірливо  
Організація-видавник:
МГБ УССР 
Дата створення:
без дати  
Місце створення:
 без місця  
Ключові слова:
 вишкільні матеріали, кличка, конспірація, Лукашенко, МГБ, МГБ УССР, ОУН, псевдо, СБ, СССР, УПА, УССД, УССР, шифр 
Спосіб відтворення:
  машинопис 
Тип документа:
  організаційні документи 
Мова документа:
  Російська; 
Крайні дати:
 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11743/
Архіви та колекції:
 ГДА СБУФ. 13.Спр. 372.Т. 17.
Розділи:
 Документи про конспірацію та шифри ОУН в 40-50рр., 4.2.4. Вишкільні матеріали ОУН (б), 7.3.6. Документи періоду боротьби зі збройним повстанським рухом (1939—1954 рр.)
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар