Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 12 від грудня 1932 року

Зміст документа: 
У журналі подаються стаття Даценка О. "рейд отамана Залізняка. Хирів - Городище - Свинарка - Жашків - Володарка", стаття Терлецького Омеляна про полонених українців у Вецлярському таборі та їх реакцію на революцію 1917, спогади Стефаніва Зенона про службу в УГА в 1918, стаття Онищука Д. про пам'ятник українським героям у Кліводині на Буковині, стаття Р. С. "Окремий Стрілецький Запорожський курінь в Галичині", стаття І. К. "Українське військо у княжі часи", оповідання Михайла Середи "Хорунжий Масловець", стаття Карпинця Івана "Історія Восьмої Галицької бригади УГА". Також, у журналі подається реклама, копії фото, малюнків, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
грудень 1932  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Буковина, Бутович М., військо, вірш, Володарка, Галичина, Городище, Даценко О., Жашків, Жмеринка, журнал, Залізняк, І. К., Карпинець Іван, Кліводина, Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Масловець, Онищук Д., Пасіка Петро, Р. С., реклама, Свинарка, Середа Михайло, Софронів-Левицький В., спогади, стаття, Стефанів Зенон, Судова Вишня, табір, Терлецький Омелян, УГА, УСС, Хирів, 8 Галицька бригада УГА 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1019 — 1933 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11741/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1932 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар