Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 9 від вересня 1932 року

Зміст документа: 
У журналі подаються звернення редакції до читачів, стаття Медяника Арсена "Кубанська козача повітряна дивізія", спогади Стефаніва Зенона про службу в УГА в 1918, стаття І. К. "Українське військо у княжі часи", спогади "Чорноти" про останні українські частини Армії УНР, УГА та УСС в Україні в 1920-1921, стаття Шрамченка Р. про українського Морського Міністра флоту Білінського І., стаття Андрусяка Миколи про українську історіографію, її осередки та видавництва за 1921-1930, стаття Яціва Нестора про Юліана Головінського. Також, у журналі подається реклама, копії фото, малюнків, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
вересень 1932  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Андрусяк Микола, Армія УНР, Білінський І., Бутович М., варяги, військо, вірш, Головінський Юліан, журнал, І. К., історіографія, козаки, Кубанська повітряна дивізія, Кубань, Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Медяник Арсен, Пасіка Петро, реклама, слов'яни, Софронів-Левицький В., спогади, стаття, Стефанів Зенон, УГА, УНР, УСС, флот, "Чорнота", Шрамченко Р., Яців Нестор 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
VI ст. н.е. — вересень 1932 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11738/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1932 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар