Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 6 від червня 1932 року

Зміст документа: 
У журналі подаються стаття Карпінського О. про діяльність Товариства Охорони воєнних Могил у Львові, вірш Л. Л. "Незнаний гріб", стаття Островерхи Михайла про цвинтар та пам'ять про італійських героїв в Равені, спогади Монкевича Бориса про УГА осінню 1920, стаття Карпинця Івана "Історія Восьмої Галицької бригади УГА", спогади Вадибайла Миколи про армію УНР в 1918, стаття Михайлика Михайла "Український національний рух в Криму в 1917", спогади С. Х. про Перший корпус УГА, гумореска Мариненка С. "Крила", стаття "Антибільшовицькі повстання в Україні 1921" на основі звіті в отаманів, стаття про проведення спортивних змагань у Львові. Також, у журналі подається реклама, копії фото, малюнків, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
червень 1932  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Армія УНР, більшовики, Бутович М., Видибайло Микола, вірш, Галичина, гумореска, журнал, Карпинець Іван, Крим, Л. Л., Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Михайлик Михайло, Монкевич Борис, Островерха Михайло, отамани, Пасіка Петро, повстання, Равена, реклама, С. Х., Софронів-Левицький В., спогади, спортивні змагання, стаття, УГА, УКТОДІ, УНР, УСС, 8 Галицька бригада УГА 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1831 — 11937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11736/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1932 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар