Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 6 від червня 1931 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірші Олеся О. "Я бачу вас" та Маланюка Євгена "Провесна", стаття М. С. про об'єднання УНР та ЗУНР, стаття Бачинського Леоніда про воїнів Армії УНР та їх життя у полоні, спогади Клима Т. "Новий Львівський театр" та його устав та правила, лист до редакції Бориса Монкевича, стаття Селезіона Павла "Пригоринська Радянська Соціалістична Республіка", стаття Монкевича Бориса про оборону Києва у 1918, стаття Горбового М. про Гуцульську сотню УСС, стаття про діяльність Товариства Охорони Воєнних Могил, стаття про військовий факультет Українського Народного університету в таборі Ланцут-Стрілково, стаття Тарнавського А. "Історія Четвертого Запорізького полку імені полковника Богуна", рецензія Гранички Л. на книгу Юрченка Віталія "Шляхами на Соловки" та книгу Юрезанського Володимира "Цариця", посмертна згадка Кліша Ярослава. Також, у журналі подається реклама, копії фото, малюнків, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
червень 1931  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Армія УНР, Бачинський Леонід, Богун Іван, вірш, Горбовий М., Граничка Л., Гуцульська сотня УСС, Гуцульщина, журнал, ЗУНР, Кандиба Олександр Іванович - "Олександр Олесь", Київ, Клим Т., Кліш Ярослав, Козак Е., Ланцут-Стрілково, Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, М. С., Маланюк Євген, Монкевич Борис, Пасіка Петро, Перфецький Леонід, Пригоринськ, реклама, Селезіон Павло, "Соловки", Софронів-Левицький В., спогади, СССР, стаття, Тарнавський А., театр, УГА, УКТОДІ, УНР, УСС, Юрезанський Володимир, Юрченко Віталій 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1914 — червень 1931 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11725/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1931 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар