Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 12 від грудня 1930 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Обідного Михайла, стаття Середи Михайла про діяльність УНР в 1920, звіт сотника УГА Губера Артура про службову поїздку до Рибниці в 1920, стаття Андрусяка М. про військові дії уряду та військ УНР в 1920, стаття Галана Володимира про з'їзд Української Стрілецької громади в США, вірш Невестюка Ф., уривок із щоденника Кордуби Мирона про його дипломатичне посольство до Києва, вірш Бабія Сл. "Син отамана", стаття Крезуба А. "Кіш УСС", стаття Середи Михайло "Отаманщина" про отамана Ляховича, стаття "Нарис історії Третього куреня 24 полку піхоти ім. Гетьмана Петра Дорошенка". Також, у журналі подається реклама, копії фото, малюнків, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
грудень 1930  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Андрусяк М., Армія УНР, Бабій С., вірш, Галан Володимир, Галичина, Губер Артур, Дорошенко Петро, журнал, Кандиба Олександр Іванович - "Олександр Олесь", Київ, Козак Е., Кордуба Мирон, Крезуб А., Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Магалевський, Невестюк Ф., Обідний Михайло, Омельянович-Павленко, отаманщина, Пасіка Петро, Петлюра Симон Васильович, реклама, Рибниця, Середа Михайло, Софронів-Левицький В., спогади, стаття, США, УГА, УНР, УСС, щоденник 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1914 — 1931 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11719/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1930 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар