Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 4 від квітня 1930 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Б. Л,, стаття Володимира Гірського про стан справ на Буковині у 1918-1919, стаття про театри українських полонених, спогади Андруха Івана про УСС у корпусі генерала Натіїва, спогади Пекарчука Степана про повстання українців на Брацлавщині весною 1919, стаття Гайдучка С. про історію Четвертої Золочівської бригади УГА, стаття Середи Михайла "Отаманщина" про отамана Семесенка, стаття про українських вояків, що попали в концентраційні табори в 1920, вірш Бабія О. "Вас бачив я в останню мить", спогади Гайдучка С. про санітарну службу в Четвертій Золочівській бригаді УГА за 1920, стаття Зубика Романа про окремий "Залізний" загін УГА, стаття Карла Аріо "Нарис історії XIV бригади УГА", подаються документи із перших днів Листопадової революції 1918 у східній Галичині. Також, у журналі подається реклама, копії фото, малюнків, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
квітень 1930  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Андрух Іван, Б. Л., Бабій О., більшовики, Брацлавщина, Буковина, вірш, Гайдучок С., Гірський Володимир, журнал, "Залізний" загін УГА, Золочів, Зубик Роман, Іванець Іван, Кам'янка Струмилова, Карло Аріо, Козак Е., концентраційний табір, Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Натіїв, отаманщина, Пасіка Петро, Пекарчук Степан, реклама, санітарна служба, Семесенко, Середа Михайло, Софронів-Левицький В., спогади, стаття, театр, УГА, УСС, 14 бригада УГА, 4 Золочівська бригада УГА 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1914 — квітень 1930 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11712/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1930 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар