Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 2 від лютого 1930 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Олеся Олександра "У Львові", стаття про Олеся Олександра, стаття Л. Л. про спільну діяльність денікінців та УГА, стаття Кравса Антіна "Віденський курінь УГА та його переїзд до Галичини", стаття Середи Михайла "Отаманщина" про отамана Шепеля, вірш Б. Л., стаття Крезуба А. "Між Білою Церквою і Мотовилівкою" про повстання Армії Директорії УНР проти гетьмана Скоропадського та німецької влади, уривки із щоденника Петрової Тамари за 1919 про УГА, стаття присвячена пам'яті про Аркаса Миколу, спогади Гайдучка С. про кінні скорострільні сотні у бригадах УГА, стаття Кабарівського Богдана про діяльність Товариства Охорони Воєнних Могил у Кракові, стаття Карла Аріо "Нарис історії XIV бригади УГА", рефлексії на спогади Шухевича С., подаються документи із перших днів Листопадової революції 1918 у Галичині. Також, у журналі подається реклама, копії фото. малюнків та карт що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
лютий 1930  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Аркас Микола, армія Директорії, Б. Л., Біла Церква, Відень, вірш, Гайдучок С., Галичина, денікінці, Директорія, журнал, Кабарівський Богдан, Кандиба Олександр Іванович - "Олександр Олесь", Карло Аріо, кінні сотні, Козак Е., Кравс Антін, Краків, Крезуб А., Л. Л., Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Мотовилівка, Німеччина, ОЗСС, Пасіка Петро, Петрова Тамара, реклама, Середа Михайло, Скоропадський Павло, Софронів-Левицький В., спогади, стаття, УГА, УКТОДІ, УНР, УСС, Шепель, Шухевич Степан, 14 бригада УГА 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1914 — лютий 1930 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11710/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1930 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар