Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 3 від грудня 1929 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Н. М. "До давнини", оповідання про річку Дніпро, спогади Купчинського Романа про стрілецьку сотню Дідушка написані на початку 1918, стаття Зибликевича Євгена "Листопадові події на Великій Україні в 1918", уривки із щоденника молодого воїна УГА Бекаленка за 1920, стаття про діяльність Товариства Охорони Воєнних Могил із поданням списку похованих стрільців, стаття Гранички Луки про збір професором Боберським матеріалів до стрілецького літопису, хроніка 23-28.05.1919 на Покутті, стаття Левицького В., "Дім інвалідів у Парижі", рецензія Гранички Луки на повість Лепкого Богдана "Зірка", фільм Дудка Федіра "На згарищах", спогади Середи Михайла про "Отманщину" в УНР. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
грудень 1929  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Бекаленко, бібліографія, Біла Церква, Боберський, Болбочан П., Велика Україна, вірш, Граничка Лука, Дідушок, Дніпро (ріка), Дудко Федір, Жовква, журнал, Забликевич Євген, Київ, козак, Купчинський Роман, Левицький В., Лепкий Богдан, Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Н. М., Німеччина, "Отаманщина", Париж, Пасіка Петро, Покуття, реклама, рецензія, Середа Михайло, Софронів-Левицький В., спогади, стаття, Товариство Охорони Воєнних Могил, УГА, УНР, УСС, Хортиця (острів), хроніка 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1798 — 1930 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11708/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1929 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар