Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 2 від листопада 1929 року

Зміст документа: 
У журналі подаються спогади Купчинського Романа про стрілецьку сотню Дідушка написані на початку 1918, стаття Крезуба А. "Цілі німецької військової політики на Україні 1918", спогади Брилинського Максима про боротьбу УГА з денікінцями, стаття Левицького В., "Дім інвалідів у Парижі", спогади Марущенка-Богданівського А. про бої армії УНР у 1920, стаття Л. Л. про українські історичні пам'ятки, хроніка 23-28.05.1919 на Покутті, уривок із спогадів Беня Василя про Петлюру Симона, рецензія Яворського Євгена на книгу Лопушанського В. "Перемога", спогад Бонківної Соні про Дзеровича Андріана поляглого 06.12.1918 під Хировом. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Мартинець Теодор  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
листопад 1929  
Місце створення:
 Жовква  
Ключові слова:
 Армія УНР, Бень Василь, бібліографія, Боньківна Соня, Брилинський Максим, вірш, денікінці, Дзерович Андріан, Дідушок, Жовква, журнал, козак, Коломия, Крезуб А., Купчинський Роман, Л. Л., Левицький В., Лепкий Лев, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Лопушанський В., Мартинець Теодор, Марущенко-Богданівський А., Нижнів, Німеччина, Париж, Перфецький Л., Петлюра Симон Васильович, Покуття, реклама, Скоропадський Павло, сотня Дідушка, Софронів-Левицький В., спогади, стаття, УГА, УНР, УСС, Хирів, Яоровський Є. 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
30.11.1671 — 1930 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11707/
Архіви та колекції:
 Збірка С. БілоконяЛЧК1929 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар