Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 10 від жовтеня 1938 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Лебединського Миколи "Чорніє поле", стаття Жука А. "Із споминів про професора Степана Смаль-Стоцького", стаття Ковалевського Миколи "Епізоди минулого" про закордонну політику України від 1912, спогади про перехід гірської бригади УГА на Чехословаччину, стаття Заремби Ярослава про міжнародну дипломатію України, стаття Миговича П. про Першу бригаду червоних УСС в 1919, стаття Назарука Осипа про працю в українській дипломатичній службі в 1915-1923, подається огляд української воєнної та військової літератури у журналі "Табор", стаття Мосори Михайла "Приватні гімназійні курси в Скольму в 1918", лист до редакції С. Яськевича та список полеглих вояків УГА та УСС з села Словіта на Перемишлянщині. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
жовтень 1938  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Австрія, бібліографія, Бутович М., вірш, Галичина, Жук А., журнал, журнал "Табор", Заремба Ярослав, ЗУНР, Ковалевський Микола, Лебединський Микола, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Мигович П., Мосора Михайло, Назарук Осип, Пасіка Петро, Перемишлянщина, реклама, СВУ, Сколе, Словіта, Смаль-Стоцький Степан, спогади, стаття, УГА, УСС, Чехословаччина, Яськевич С. 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
вересень 1909 — 1939 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11695/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1938 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар