Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 5 від травня 1938 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Лебединського Миколи "Невідомому", спогади Лисака С. про перехід частин УГА в ЧСР в 1920, спогади Сокола Івана про діяльність Третього куреня П'ятої Сокальської бригади УГА, спогади Левицького Івана про Український Галицький полк УГА в 1920,1922,1923, вірш Коковського Франца "Крути", стаття Бачинського Леоніда "Перші дні після революції 1917 в Україні", вірш Мошури Осипа " Кіннота їде", стаття Шрамченка Святослава про український воєнний прапор в українському флоті, подаються перші повідомлення про Чортківський пролом УГА 1919, стаття Миговича П. про Сьому Львівську бригаду на Великій Україні в 1919, рецензія на польську пресу що до українських справ та посмертні згадки Пукача Івана, Найдана Володимира та Онуфрія Чури. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
травень 1938  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Бачинський Леонід, бібліографія, Брацлав, Бутович М., вірш, Вольф Арнольд, Денікін, журнал, Київ, Коковський Франц, Крути, Лебединський Микола, Левицький Іван, Лисак С., Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Мигович П., Мошура Осип, Найдан Володимир, Пасіка Петро, поляки, Проскурів, Пукач Іван, реклама, Сокіл Іван, спогади, стаття, Стефанів Гнат, УГА, УСС, флот, Чортків, ЧСР, Чура Онуфрій, Шрамченко Святослав 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1873 — травень 1938 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11691/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1938 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар