Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 4 від квітня 1938 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Хмари Василя "Українському флотові", спогади Бобиляка Іллі про Великдень 1919 біля Наварії, стаття Неклієвича Миколи "На Українському Чорноморському флоті в 1917", стаття Миговича П. про Сьому Львівську бригаду на Великій Україні в 1919, спогади про військові дії 1915-1916, подаються два накази Начальної команди Українських військ у Львові в 1918, спогади Велигорського Івана про організацію військового шпиталю в Городенці у 1918, спогади Євтимовича Вартоломея про здобуття більшовиками Києва у 1918, подаються рецензії на книги Самчука Уласа "Батько і син", Дудко Федір "Дівчата одчайдушних днів", Ольхівський Борис "Вільний народ" та подаються посмертні згадки Михайла Татуха, Антіна Дацка, Луки Паньківа та Ілька Германа. Також, у журналі подається реклама, карти, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
квітень 1938  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, більшовики Київ, Бобиляк Ілля, Бутович М., Велигорський Іван, вірш, Герман Ілько, Городенці, Дацко Антін, Дудко Федір, Євтимович Вартоломей, журнал, Коростень, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Мигович П., Наварія, Неклієвич Микола, Ольхівський Борис, Паньків Лука, Пасіка Петро, реклама, Самчук Улас, спогади, стаття, Стефанів, Татух Михайло, УГА, УСС, флот, Хмара Василь, шпиталь 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
02.08.1895 — квітень 1938 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11690/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1938 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар