Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 2 від лютого 1938 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Лівицької-Холодної І., стаття Лисака Степана "Мазепинка", стаття про Марію Білецьку, різдвяні спогади Бобиляка Іллі про діяльність УГА, стаття Миговича П. про Сьому Львівську бригаду на Великій Україні в 1919, спогади про Київ в 1918, стаття Антоновича Ігор'я "Традиція протимосковських війн Литовської Русі", стаття Кривокульського Володимира "Санітарна частина УГА", спогади Ганчарика Тимка про облаву більшовиків на відділ УГА, спогади Богацького Василя "Галя", лист до редакції Фещука С. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
лютий 1938  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Антонович Ігор, бібліографія, Білецька Марія, більшовики, Бобиляк Ілля, Богацький Василь, Борщів, Бутович М., вірш, Ганчарик Тимко, журнал, Київ, Кривокульський Володимир, Лисак Степан, Лівицька-Холодна І., Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, мазепинка, Мигович П., НКГА, Пасіка Петро, реклама, спогади, стаття, УГА, УНР, УСС, Фещук С. 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
ХІ ст. н.е. — лютий 1938 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11688/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1938 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар