Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 10 від жовтеня 1937 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Мошури Осипа "Із оповідей емігранта", спогади Сухорського Пилипа про порятунок обозу амуніції дівчиною із села Хлівчани, спогади Франка Петра про летунський відділ УГА, стаття Білецького Степана "Ярослав Осьмомисл - князь Галицький", уривки із спогадів Ганчарика Тимка про бої УСС на горі Кобилі у 1914, стаття Середи Михайла "Українська жінка у визвольних змаганнях 1917-1920 про Йосипину Лисогорову", стаття Климкевича Михайла про історію першого куреня десятої бригади козацького загону імені Гонти, спогади Миговича П. про Сьому бригаду УГА, спогади про сотню УСС під Львовом у 1919, вірш Чорнявого Леся "І встала ти". Також, у журналі подається реклама, карти, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
жовтень 1937  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, Білецький Степан, Бутович М., вірш, Галичина, Ганчарик Тимко, жінка, журнал, Київ, Климкевич Михайло, Кобила (гора), летунський відділ УГА, Лисогорова Йосипина, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Мигович П., Мошура Осип, Осьмомисл Ярослав, Пасіка Петро, реклама, Середа Михайло, спогади, стаття, Сухорський Пилип, УГА, УСС, Франко Петро, Хлівчани, Чорнявий Лесь 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1152 — жовтень 1937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11684/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1937 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар