Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 9 від вересня 1937 року

Зміст документа: 
У журналі подаються зауваження Думіна О. щодо видавничої справи та написання книг, спогади Миговича П. про Сьому бригаду УГА, стаття Шрамченка Святослава з нагоди ювілею Володимира Савченка-Білинського, стаття Середи Михайла "Українська жінка у визвольних змаганнях 1917-1920", стаття Евтимовича Вартоломея "До споминів розвідчого старшини 1919-1923 на Великій Україні - І. Вислоцького", спогади про 1918-1919 у селі Пристань Жовківського повіту, спогади про сотню УСС під Львовом у 1918, зауваги Думіна О. щодо стану української військової літератури, та подаються листи до редакції Шепель Зинаїди та Горбового М. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
вересень 1937  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, Бутович М., Вислоцький І., вірш, Горбовий М., Думін О., Евтимович Вартоломей, жінка, Жовква, журнал, журнал "Табор", Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Мигович П., Пасіка Петро, Пристань, реклама, Савченко-Більнський Володимир, Середа Михайло, спогади, стаття, УГА, УНР, УСС, Чернятин, Шепель Зинаїда, Шрамченко Святослав 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1687 — вересень 1937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11683/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1937 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар