Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 6 від червня 1937 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Мошури Осипа "Село", вірш Коковського Франца "Пролог", спогади Галагана Миколи про "Богданівський полк", стаття Лукіяновича Дениса про діяльність та значення УСС та УГА, стаття Миговича П. про Сьому бригаду УГА, стаття Гриневича Ярослава "Віденські матуристи", уривок із спогадів Дули І. про діяльність УСС в 1920, наказ про реорганізацію Першої Галицької бригади, записи із щоденника Всеволода Петріва "Житомирська юнацька військова школа УНР у 1918", рецензія Грицая Остапа на книгу М. Антоновича "Маршал вперед", подаються "Воєнні усмішки" та посмертні згадки Котецького Костя та Коса Осипа. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
червень 1937  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 Антонович М., Бережани, бібліографія, Бутович М., Відень, вірш, Галаган Микола, Гриневич Ярослав, Грицай Остап, Дула І., Житомир, журнал, Коковський Франц, Кос Осип, Котецький Кость, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Лукіянович Денис, Львів, Мигович П., Мошура Осип, Пасіка Петро, Петрів Всеволод, реклама, спогади, стаття, Триндик Федь, УГА, УНР, УСС, юнацька військова школа УНР 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1687 — 1938 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11681/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1937 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар