Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 3 від березня 1937 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Миколи Матіїва-Мельника "Я бачу їх", стаття Островерха Михайла у річницю 20-ліття української революції 1917, стаття Марітчака Теодора "Отець Волощук про Чортківську офензиву", стаття Гакстена "Дубляни у боях за Львів у 1918-1919", подаються "Воєнні усмішки", подається інформація про чисельний склад УГА на березень 1919, стаття Никифора Гірняка із матеріалами до історії легіону УСС та про листування Вітовського Дмитра, стаття Могетича Романа "Чи була зрада четвертої бригади УГА«", записи із щоденника Всеволода Петріва "Житомирська юнацька військова школа УНР у 1918", спогади Яворівського Євгена про військові дії від 1916, рецензія Чорногора Богдана на "Нотатник" Липи Юрія. Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
березень 1937  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, Бутович М., вірш, Вітовський Дмитро, Гакстен, Гірняк Никифор, Дубляни, Житомир, журнал, Липа Юрій, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Матіїв-Мельник Микола, Могетич Роман, Островерха Михайло, Пасіка Петро, Петрів Всеволод, реклама, спогади, стаття, Триндик Федь, УГА, УНР, УСС, Чорногор Богдан, Чортків, Чортківська офензива, юнацька військова школа УНР, Яворівський Євген 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
1687 — березень 1937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11678/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1937 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар