Beta version 0.1

Журнал "Літопис Червоної Калини" Ч. 2 від лютого 1937 року

Зміст документа: 
У журналі подаються вірш Миколи Матіїва-Мельника "На стійці", стаття "Після підписання миру в Бресті між осередними державами та Україною", стаття Никифора Гірняка із матеріалами до історії легіону УСС та про листування Вітовського Дмитра, стаття "Сумерк Києво-Печерської Лаври", стаття Коструби Теофіла "Початок української козаччини", подаються "Воєнні усмішки", спогади Домета Олянчича про культурно-освітню працю на Підляшші, Поліссі і Волині 1917, рецензія Думіна О. на книгу "Історія Українського Війська". Також, у журналі подається реклама, копії фото та малюнки, що супроводжують статті. 
Автори:
 Пасіка Петро  
Організація-видавник:
Видавництво "Червона Калина" 
Дата створення:
лютий 1937  
Місце створення:
 Львів  
Ключові слова:
 бібліографія, Брест, Бутович М., вірш, Вітовський Дмитро, Волинь, Гірняк Никифор, Домет Олянчич, Думін О., журнал, Києво-Печерська Лавра, Коструба Теофіл, Літопис, "Літопис Червоної Калини", Львів, Любинський М., Матіїв-Мельник Микола, Пасіка Петро, Підляшшя, Полісся, реклама, спогади, стаття, Триндик Федь, Троцький Л., УГА, УСС 
Спосіб відтворення:
  друк 
Тип документа:
  періодичні видання 
Мова документа:
  Українська; 
Крайні дати:
VIII ст. н.е. — лютий 1937 
Примітки:
 
URL:
http://old.avr.org.ua/index.php/viewDoc/11676/
Архіви та колекції:
 НБ ЛНУ ім. І. ФранкаРСРКЛЧК1937 рік
Розділи:
 3.6.1. Літопис Червоної Калини
       Будемо вдячні, якщо Ви допоможете покращити наш е-архів та зробити його більш повним, надавши додаткову інформацію про даний документ. Можливо, у Вас є інформація щодо осіб, місцевостей чи подій, згаданих чи зображених на цій електронній копії. Також просимо написати нам, якщо Ви помітили неточність в описі або вважаєте за необхідне його розширити.
Вашу інформацію, уточнення та повідомлення щодо цієї одиниці е-архіву просимо надіслати нам через коментар, обравши відповідну рубрику.
       Дякуємо Вам!
Додати коментар